2014

Berlin

Berlin. Hej alle årets sidste tur skal gå til berlin vi skal ned og opleve berlin på 25 årsdagen for murens fald.
Vi har valgt at bo på hotel nær oberbaunbrucke. Turen starter fredag aften vi sætter kursen mod rødby når en færge kl 2140. Kl 4 er vi fremme ved hotellet vi tager en lur i bilen savner autocamperen.

Læs mere ...

Dovrefjell

Tur til Norge. Vores tur starter onsdag eftermiddag. Vi stopper lige i Sverige og får handlet. Derefter kører vi mod Oslo og gør hold for natten på en stille og rolig rasteplads uden for Oslo. Næstemorgen sætter vi kursen videre mod Dombås. Vejret er rigtigt godt. Efter Dombås skal vi op over dovrefjellet, hvor der ligger lidt sne hist og her. Kl 1230 er vi fremme ved Kongsvoll fjeldstue.

Læs mere ...

Tranedans

Tranedans ved Hornborgasjön. Årtes første tur i Tah-ko-dah skulle gå til Hornborgasjön mellem Vänern og Vättern i Västergötland (ca. 30 km nordr Falköping). Det tog 5 timer at køre der op. Ved søen er der en p plads hvor man kan holde og overnatte. Der skal og betales p billet mellem 7 og 19. pengene går til fodre tranerne mm.Vi kørte hjemme fra fredag eftermiddag og er fremme ved 20 tiden.

Læs mere ...

Italien

Dette års sommerferie starter først lørdag aften fordi datteren er blevet student og lige skal have studenter kørslen klaret. Vi køre hjemme fra ved 21 tiden henter Sofie i Karlslunde og sætter kursen mod Rødby. Her kommer vi med en færge. Vi er alle trætte så første stop er restepladsen før Hamburg. Søndag kommer vi af sted ved 7 tiden det regner. Vi er heldige og få spist frokost mens der er et ophold i regnvejret.

Læs mere ...

Prag

Påsketur til Prag
Vi ruller afsted mod Prag solen skinner men det blæser en del. Vi holder for natten ca 275 km før Prag på en rasteplads her er fred og ro vi tænder vores nx 5 alarm og gå i seng. Turens første stop er borgen karlstein. Den ligger lidt syd for Prag. Vi holder på p pladsen i byen og går turen op til borgen.

Læs mere ...