2013

Venedig

Dagen var kommet, hvor vi skulle sætte kursen mod nord italien, dette var vores første længre tur med autocamperen. Det blæste en del da vi køre mod rødby. Vi kom med færgen kl 15, og en time efter var vi i tyskland. Vi kørte ned gennem tyskland. På det første stykke motorvej var vejbelægningen meget dårlig.
 

Læs mere ...

Back to nature

Efter en del fejl på autocamperen, og en tur til Herning, hvor den var blevet lavet. Så var dagen kommet, hvor vi ville prøve fri camping. dvs uden brug af campingpladser, vi har jo alt med i autocamperen, og derfor denne overskrift. Turen gik til sverige, hvor de har allemansret. Vi havde planlagt, at besøge skånedyrepark samt søderåsen, og hvad vi nu ellers kunne finde på at se i skåne.

Læs mere ...

Mosel

Turen til Mosel var vores drømme tur. Vi havde for flere år siden været på en efterårsferie ved mosel, hvor vi boede fast og synes vi brugte meget tid på at køre frem og tilbage.
Efter meget snak frem og tilbage fandt vi ug af at en autocamper måtte være svaret på alle vores drømme, desværre koster sådan en jo mange penge.

Læs mere ...

Tur til Røsnæs

Fredag eftermiddag solen skinnede og camperen var pakke turen gik til Røsnæs. Vi gør hold ved den sidste p- pladsen før fyret. Vi fandt en god plads væk fra vejen her og besluttede at overnatte her.
 
 

Læs mere ...

Bornholm

Vognen er pakket mangler bare lige at at komme vand på men øv øv alle vandslanger er frosset. Der går 1 time med varme på før det hele er tøet op.
Vi skal huske at blæse slangerne igennem efter brug her om vinteren.Kl 1130 er det endlig afgang mod ystad flot solskin og 5 grader. Vi køre en smut forbi sturup Raceway Anders er vild med racerbiler, det vil vi også besøge engnag når der er løb.

Læs mere ...

Møn og omegn

Weekend tur til Møn og omegn. Så blev det fredag eftermiddag og vi kan komme afsted på tur i autocamperen. Denne gang går turen til møn. Anders vil tage foto af møntklint ved solopgang. Solen står op ca 5 30 derfor skulle vi helst holde et sted hvor det er muligt at komme ned til klinten tidligt. Vi nyder at holde i naturen hvor der er fred og ro.

Læs mere ...

Portugal / Algarvekysten

Turen startede fredag eftermiddag, hvor vi kørte mod færgen i Rødby.
Her var der kø, og vi kom ikke med den bookede afgang. Kl. 20 er vi dog på vej ud ad motorvejen i Tyskland med kurs mod Belgien. KL 02 gik vi til køjs.
Lørdag morgen gik turen videre, og vi kørte først ind i Belgien og senere Frankrig. Vejret var overskyet og regn. Solen kom frem ved frokosttid, da vi var 50 km fra Paris.

Læs mere ...